Menu
EUR
Ben je nog geen klant? Meld je aan en wordt vandaag nog reseller van Asatgroothandel.nl !

Compleet Camerabewaking Systeem

Een HD Compleet Camerabewaking Systeem is het meest geschikt als u een kwalitatief hoogwaardige HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast of het monitoren van uw omgeving. Als u kiest voor een pakket met Full HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde

6 Producten
Toon:
Western Digital Western Digital Purple WD23PURZ interne harde schijf 3.5" SATA
Western Digital
Western Digital Purple WD23PURZ interne harde schijf 3.5" SATA
Op zoek naar betrouwbare opslag voor je beveiligingscamera's en bewakingssysteme...
€--,-- €--,--
 
POE kitje
Xsarius Xsarius XSR-6 Beveiligingscamera Set 6 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Xsarius
Xsarius XSR-6 Beveiligingscamera Set 6 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Beveilig uw huis, bedrijf, garage of tuin met de nieuwe bekabelde beveiligingsca...
€--,-- €--,--
 
POE kitje
Xsarius Xsarius XSR-8 Beveiligingscamera Set 8 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Xsarius
Xsarius XSR-8 Beveiligingscamera Set 8 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Beveilig uw huis, bedrijf, garage of tuin met de nieuwe bekabelde beveiligingsca...
€--,-- €--,--
 
POE kitje
Xsarius Xsarius XSR-2 Beveiligingscamera Set 2 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Xsarius
Xsarius XSR-2 Beveiligingscamera Set 2 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Beveilig uw huis, bedrijf, garage of tuin met de nieuwe bekabelde beveiligingsca...
€--,-- €--,--
 
POE kitje
Xsarius Xsarius XSR-1 Beveiligingscamera Set 1 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Xsarius
Xsarius XSR-1 Beveiligingscamera Set 1 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Beveilig uw huis, bedrijf, garage of tuin met de nieuwe bekabelde beveiligingsca...
€--,-- €--,--
 
POE kitje
Xsarius Xsarius XSR-4 Beveiligingscamera Set 4 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Xsarius
Xsarius XSR-4 Beveiligingscamera Set 4 POE Smart AI IP camera - 4MP Full HD 1080p
Beveilig uw huis, bedrijf, garage of tuin met de nieuwe bekabelde beveiligingsca...
€--,-- €--,--
 
Compleet Camerabewaking Systeem

Wat is een IP camera?

Een IP camera is een camera met een netwerkaansluiting die van het Internet Protocol gebruik maakt (IP). Doordat de camera eigenlijk een kleine computer is, is deze ook direct aan te sluiten op uw router, switch of draadloos netwerk(WiFi).
Eenmaal aangesloten op netwerk via één van de bovenstaande methodes kunt u uw IP camera verbinding laten maken met het internet, let hierbij wel op dat u de standaard gebruikersnaam en wachtwoord wijzigt om misbruik te voorkomen.

Als er eenmaal een verbinding is gecreeerd met het internet is uw IP camera altijd te benaderen via een computer, smartphone, iPhone, iPad of tablet en kunt eenvoudig en snel uw beelden bekijken.

Al onze IP camera's vind u hier...

 

Advies bij uw IP camera keuze

Er zij een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden voordat u tot aanschaf over gaat van een IP camera, de belangrijkste punten staan hier onder vermeld, maar mocht u door de bomen het bos niet meer zien, neem dan contact met ons op, op het nummer 0475 407278 of via de klantenservice.

Zorg ervoor dat u de belangrijkste wensen alvast hebt genoteerd en aan ons kan vertellen zodat wij u ook snel kunnen helpen met een goed advies.


Wilt u een offerte op maat?

Opnemen?

Als eerste is het balangrijk om te weten hoe lang u de beelden wilt opnemen want een opname van een dag neemt weel minder ruimte in dan een opname van een maand. Daarnaast zijn er verschillende soorten van opname, zo kunt u opnemen op een micro SD-kaart die in de camera te plaatsen is en welke een capaciteit tot wel 64GB kunnen hebben. Of opnemen op een speciaal voor camerabewaking gemaakt NVR. In een NVR kunnen vaak 1 of meerder harde schijven worden gemonteerd wat voor veel opslagruimte zorgt. Ook kunnen op een NVR als snel 4 camera worden aangesloten worden en zijn er NVR systemen die de camera direct van stroom voorzien.

Een volledige assortiment NVR recoders klik hier...

Is er voldoende licht?IR licht

Een belangrijk punt is de hoeveelheid licht. Dit is iets wat mensen vaak over het hoofd zien. Eigenlijk is het heel eenvoudig, in het donker zal u ook niks zien dus zal de camera ook niks kunnen zien. Tegnwoordig zijn er wel camera's die maar heel weinig licht nodig hebben om te kunnen functioneren, dat zij zogenaamde low-light camera's. Een andere oplossing is een camera bij te verlichten met Infrarood verlichting, dit is verlichting wat wij met het menselijk oog niet kan waarnemen, maar de de camera zal dit zien als licht. De beelden zulen zwart/wit worden, maar zwart/wit beeld is altijd nog meer beeld dan geen beeld. Ook zijn de details goed zichtbaar met Infrarood verlichting. Er zijn camera's beschikbaar met ingebouwd infrarood licht, maar deze is er ook los naast te monteren.

 

KijkhoekWelke lens / kijkhoek is er nodig bij de IP camera?

Een lens bepaald eigenlijk wat je kan zien in de diepte maar ook de afstand. Het is namelijk een groot verschil als u bijvoorbeeld een deur in de gaten wilt houden op een afstand van maar 2 meter, of een hek of poort wat op een afstand van wel 20 meter staat.
Wij bieden veel verschillende lensen en zoals u op de afbeelding links kan zien bepaald de lens een groot gedeelde van wat er wordt gezien. Wij bieden zowel IP camera's met een vaste lens als met een vari-focale lens aan. Een varficocale lens is eigenlijk een instelbare lens tussen een aantal mm. Ook zijn er camera met verwisselbare lensen, hier kunt u zelf bepalen wat de kijkhoek zou moeten zijn, door de juiste lens te kiezen. Tenslotte is de belangrijkste regel: hoe kleiner de kijkhoek (meer mm's) hoe meer detail op afstand.

 

Kan ik ook beelden kijken op mijn Smartphone?IVMS

Een vraag die wij vaak te horen krijgen is of u de beelden kunt bekijken op uw smartphone. hikvision heeft er een mooie App voor, deze heet IVMS en is gratis te downloaden in uw App of Play store. Zorg er wel voor dat uw telefoon een Internet abonnement heeft bij uw telecom provider of dat u een verbinding heeft met een WiFi netwerk. Ook hanteren sommige telecom providers een prijs per MB of een datalimiet. De App is er zowel beschikbaar voor een smartphone, Tablet, iPhone of iPad.
 

Voordelen van een IP camera

Een IP camera is eigenlijk een kleine computer en kan daar door helemaal stand-alone functioneren op uw netwerk. Ook kan een IP camera hoogere resolutie behalen dan een analoge camera die wordt aagesloten op een COAX kabel. Een IP camera is eigenlijk onbeperkt in resolutie,die word aangeduid in Megapixels.
Zo bieden wij camera's aan met met een resolutie van 5 Megapixels, maar zijn er ook al IP camera's die een veelvoud van deze resolutie halen. Als je dat vervolgens vergelijkt met een echte analoge camera die maximaal een resolutie van 720 x 576 kan halen (0,41 Megapixels) is dat een enorm verschil.

Overzicht verschillen resoluties:

Verschil in megapixels

Zoals in de bovenstaande afbeelding is te zien dat een IP camera met een hogere aantal megapixels meer kwaliteit biedt in details.

Andere voordelen van IP camera’s betreffen voornamelijk de functies. Een paar voorbeelden zijn:
 • Rechtstreekse opslag van de beelden naar een (micro)SD card
 • Directe verzending van e-mail notificatie
 • contacten aansturen vanuit de camera
 • Livestream ophalen direct uit de IP camera door middel van een smartphone, iPhone, iPad of tablet.

Ook de software die leverbaar is bij IP camera's kan veel meer dan een traditionele analoge camera, zo kan je de camera intteliegent maken, zodat deze zelf dingen kan gaan waarnemen. Een aantal voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld.

 • Het tellen van voertuigen, mensen en objecten
 • Heatmaps, zodat u kunt zien waar de mensen heet meest naar kijken in uw winkel.
 • Een melding geven als de camera van positie wordt veranderd (sabotage)
 • enz..

Schaalbaarheid van een IP camerasysteem

Een IP camerasysteem is eigenlijk onbeperkt in het aantal camera's en recorders want met de software kan je deze vrij eenvoudig allemaal aan elkaar koppelen. Zo is er een simpele NVR met 4 camera kanalen beschikbaar en mocht u later uit willen breiden dan neemt u er een tweede NVR erbij inplaats van een helemaal nieuwe die over meer kanlen beschikt.

Tegenwoordig is er ook al een NVR met 256 IP camera kanalen, die ook kunnen opnemen in de volledge resolutie. Wij adviseren wel om uw camera netwerk gescheiden te houden van uw bestaande netwerk vanwege de bandbreedte en betrouwbaarheid.

PoE, Power over Ethernet

Nog een groot voordeel van een IP camera is dat deze ook van stroom kunnen worden voorzien door dezelfde kabel als ook de beelden overheen lopen. Dit wordt ook wel Power over Ethernet genoemd (PoE). Dit scheelt niet alleen in aanleg van een IP camerasyteem, maar ook in storingen.

Voor een compleet camera's systeem klik hier...
 

Advies op maatAdvies op maat

Het is soms moeilijk een de juiste keuze te maken als u niet weet welke ip-camera het beste bij uw situatie past. Daarom geven wij u graag advies op maat, dit kan telefonisch maar wij komen ook graag bij u langs om de situatie goed te bekijken en maken voor u een complete aanbieding wat exact bij uw situatie past en aan uw wensen voldoet. Mocht u zelf al aan het rondkijken wezen, neem dan even de tijd om Welke IP-camera moet ik kopen?

Of wilt u liever een offerte op maat?

Voordelen van advies op maat

 • Wij helpen u graag telefonisch maar komen ook graag bij uw lang om de situatie te bekijken
 • U krijgt advies van een ervaringsdeskundige op het gebied van camerabewaking.
 • U heeft direct de juiste producten voor uw situatie
 

installatieserviceInstallatieservice

Wij geven niet alleen advies voor uw situatie maar komen ook graag bij u langs om het systeem voor u professioneel te installeren. Dit doen wij tegen een voor u voordelig tarief. We stellende de bewakingscamera's op de juiste manier af, zodat het rendement het hoogst is. Wij kunnen het systeem compleet voor u installeren maar u zou zelf ook werkzaamheden kunnen verrichten, denk daarbij aan het leggen van kabelleidingen en kabels. Wij leggen u dan van te voren uit waar u rekening mee dient te houden.

 

Voordelen van de installatieservice

 • U bent zeker van de juiste afstelling van de ip-camera's
 • Aanleg is kwalitatief hoogstaand
 • Professionele monteurs

Wilt u een offerte op maat?
 
Merken
Camera Eigenschappen
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »